Wat doe jij hier?

Er zijn mensen die van jongs af aan heel duidelijk weten wat ze later willen gaan doen als ze groot zijn. Ze gaan dat ook daadwerkelijk doen en volgen daarmee hun roeping. Ze volgen hun hart en krijgen dagelijks energie uit de dingen die ze doen. Kortom, ze leven een plezierig, succesvol en betekenisvol leven. Hun eigen leven.

Maar de meeste mensen hebben geen duidelijk idee en doen maar wat. Ze kloten maar wat aan. Ze maken keuzes waarmee ze aan de verwachtingen van anderen denken te voldoen. Of ze nemen onbewust besluiten, en zeggen “ja” tegen de dingen die toevallig op hun pad komen. Ze volgen een studie die hen wel leuk lijkt en beginnen aan een baan die ze zekerheid en een goed salaris biedt. En dit zijn vaak ook de mensen waarbij dagelijkse activiteiten steeds meer en meer energie gaan kosten dan ze op leveren, en die langzaam maar zeker opbranden. Ook vaak de mensen die een fantastische carrier ladder doorlopen hebben maar er stilletjes achter komen dat hun ladder tegen de verkeerde
muur staat.

Wij van Qynnect denken dat het doel van het leven eigenlijk heel eenvoudig is, en dat is simpelweg voluit leven. Ofwel, er uithalen wat erin zit en dat inzetten in belang van het grotere geheel. We worden allemaal geboren met een persoonlijke missie, een roeping, een opdracht, een reden van bestaan. Die missie is authentiek leven vanuit jouw persoonlijke (kern)waarden en het optimaal benutten van jouw kernkwaliteiten, jouw eigen talenten. Met als doel om dat te doen waarmee je een bijdrage levert en op jouw manier meehelpt om de wereld een beetje mooier te maken. Binnen jouw eigen mogelijkheden, met de mensen in jouw directe omgeving, zover jouw invloed reikt.

De uitdaging is alleen om je bewust te zijn (of te worden) van wie jij werkelijk, wezenlijk, diep van binnen bent. Om in verbinding te staan met wat écht belangrijk voor jou is en daar ook naar te gaan leven. Daarbij jouw specifieke talenten optimaal te benutten en in te zetten ten dienste van het grotere geheel. En als je dat doet, dan leef je wie jij bent en heb je een plezieriger, succesvoller en vooral betekenisvoller leven. En wie wil dat nou niet?